Изчезналата 15-годишна Дарина Николова не е отвлечена, а на място, където е

...
Изчезналата 15-годишна Дарина Николова не е отвлечена, а на място, където е
Коментари Харесай

Обявената за издирване 15-годишна от Сливен се показа във Фейсбук, не искала да се прибира

Изчезналата 15-годишна Дарина Николова не е отвлечена, а на място, където е щастлива. Това разкри самата тя във Фейсбук-групата Born in Sliven.

Публикуваме текста без редакторска интервенция:

" Здравейте, хора. Не съм отвлечена, както приказват множеството. Не съм на околовръстното, както разясняват, не съм и в Белгия или Холандия. Не си мислете, че не ви чета мненията. И не съм " ъндърграунд " или " самурай " изумена съм от простотията на някой хора. Не гледат изчезнало момиче, а татусите му. Слава богу не всички са такива. Сега съм сигурна, че някой ще почнат изтъквам " напиши го грамотно ма " или от този вид, не гледайте къде има пунктуационни или правописни неточности, замислете се от написаното! Аз съм на място на което се усещам щастлива! Не знаете какво е да ви тормозят у дома без причина всекидневно. Да ви заключват. Да не ви дават да излезете от у дома. И там където се оплачите и там да ви набият. Нямам предпочитание да се прибера у дома. Това е единственото място, където не желая да вървя. И най-малко да бяха ми поставили фотография на,която ми се вижда лицето. И най- значимото да ви кажа не съм на 15 щото след 3/4 месеца върша 16. Водя се на 16!!! ".

Припомняме, че Николова изчезна загадъчно на 2 март тази година. Полицията в Сливен я разгласи за търсене, а нейни фотоси бяха публикувани из цяла България. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР